Villea – Eau de Parfum 100 ml


895 МКД
Цена со 18% ДДВ.
Мириса слично на Hugo Boss ” Boss Alive”
Оваа интензивна, енергетска композиција е полна со оптимистички акценти, кои ќе бидат
совршено дополнување на сликата на среќна и позитивна жена кон опкружувачкиот
живот. Почетокот е овошна експлозија од свежи ароми: сочна јаболка, црна рибизла и зрела
слива, обвиен со експресивен цимет. Ванилата е елемент кој и дава на композицијата класична
елеганција, додека срцето на мирисот е комбинација исполнета со контраст – сензуален јасмин и
мајчина душичка. Целината е дополнета со дрвенести ноти кои го прават мирисот експресивен и полн со
топлина.

895.00 ден

895 МКД
Цена со 18% ДДВ.
Мириса слично на Hugo Boss ” Boss Alive”
Оваа интензивна, енергетска композиција е полна со оптимистички акценти, кои ќе бидат
совршено дополнување на сликата на среќна и позитивна жена кон опкружувачкиот
живот. Почетокот е овошна експлозија од свежи ароми: сочна јаболка, црна рибизла и зрела
слива, обвиен со експресивен цимет. Ванилата е елемент кој и дава на композицијата класична
елеганција, додека срцето на мирисот е комбинација исполнета со контраст – сензуален јасмин и
мајчина душичка. Целината е дополнета со дрвенести ноти кои го прават мирисот експресивен и полн со
топлина.

Категорија:
Тежина 0.100 kg

Врз основа на прегледите на 0

0.0 вкупно
0
0
0
0
0

Биди прв што ќе прегледа “Villea – Eau de Parfum 100 ml”

Сe уште нема прегледи.