,

UDHËTOJ dhe HULUMTOJ


160.00 ден

За убавото расположение придонесе новата едукативно – забавна сликовница „ПАТУВАМ И ИСТРАЖУВАМ“, тематски поврзана со патување низ македонските градови, езера, планини и позначајни туристички места, преку препознатливиот лик за децата – Супер Смешка.
Содржината делува интерактивно кај најмалите со цел: запознавање со убавините и знаменитостите на родниот крај, негување љубов кон својата татковина на сликовит и забавен начин.

Врз основа на прегледите на 0

0.0 вкупно
0
0
0
0
0

Биди прв што ќе прегледа “UDHËTOJ dhe HULUMTOJ”

Сe уште нема прегледи.