Charme – Eau de Parfum 100 ml.


Мириса слично на Chloé “Chloé”
Количина

• Главни ноти – Божур , Личи , Фрезија
• Средни ноти – Магнолија , Момина солза , Роза
• Основни ноти – Кедар од Вирџинија , Килибар
• Доминантна нота – Роза
• Годишно време – Пролетен
• Дневен/Ноќен – Дневен

Екстремно привлечен парфем, кој со сигурност ќе го посака секоја жена без оглед на возраста. Привлекува внимание и долго се всадува во меморијата, на еден суптилен начин. Благодарение на фрезијата и личито, композицијата останува свежа, а додава оптимизам и предизвикува насмевка на лицето. Богатството од цветни акорди распространува прекрасен мирис на роза, магнолија и момина солза, а ваквата целина ги заведува сите сетила на околината. Смолата и кедарот од Вирџинија во базата ја изнесуваат длабочината на составот, истовремено додавајќи му елегантен карактер

895.00 ден

Цена со 18% ДДВ.
Мириса слично на Chloé “Chloé”
Количина

• Главни ноти – Божур , Личи , Фрезија
• Средни ноти – Магнолија , Момина солза , Роза
• Основни ноти – Кедар од Вирџинија , Килибар
• Доминантна нота – Роза
Годишно време – Пролетен
• Дневен/Ноќен – Дневен

Екстремно привлечен парфем, кој со сигурност ќе го посака секоја жена без оглед на возраста. Привлекува внимание и долго се всадува во меморијата, на еден суптилен начин. Благодарение на фрезијата и личито, композицијата останува свежа, а додава оптимизам и предизвикува насмевка на лицето. Богатството од цветни акорди распространува прекрасен мирис на роза, магнолија и момина солза, а ваквата целина ги заведува сите сетила на околината. Смолата и кедарот од Вирџинија во базата ја изнесуваат длабочината на составот, истовремено додавајќи му елегантен карактер.

Категорија:
Тежина 0.100 kg

Врз основа на прегледите на 0

0.0 вкупно
0
0
0
0
0

Биди прв што ќе прегледа “Charme – Eau de Parfum 100 ml.”

Сe уште нема прегледи.