,

Среќен Роденден


СРЕЌЕН РОДЕНДЕН – КНИГА ЗА СЕКОЕ ДЕТЕ

Книгата со раскази и фасцинантни илустрации коишто го оживуваат текстот за највозбудливиот ден во годината ‒ роденденот, со својата магија позитивно влијае на децата. Таа е полна со љубов, планирање и организирање роденденски прослави, декорации, игри, пораки, забавни идеи и неверојатни желби.

Оваа книга содржи 12 раскази (за секој месец во годината), со забавни факти опишани во детали, идеи и концепти што водат до програмска едукација. Книга што подарува и измамува насмевки на детските лица, независно од возраста, книга што децата ќе ја сакаат и ќе уживаат во секој роденденски расказ.

Книгата „СРЕЌЕН РОДЕНДЕН“ е прекрасен, траен и совршен подарок за секое дете!

690.00 ден

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН – КНИГА ЗА СЕКОЕ ДЕТЕ

Книгата со раскази и фасцинантни илустрации коишто го оживуваат текстот за највозбудливиот ден во годината ‒ роденденот, со својата магија позитивно влијае на децата. Таа е полна со љубов, планирање и организирање роденденски прослави, декорации, игри, пораки, забавни идеи и неверојатни желби.

Оваа книга содржи 12 раскази (за секој месец во годината), со забавни факти опишани во детали, идеи и концепти што водат до програмска едукација. Книга што подарува и измамува насмевки на детските лица, независно од возраста, книга што децата ќе ја сакаат и ќе уживаат во секој роденденски расказ.

Книгата „СРЕЌЕН РОДЕНДЕН“ е прекрасен, траен и совршен подарок за секое дете!

Тежина 0.500 kg

Врз основа на прегледите на 0

0.0 вкупно
0
0
0
0
0

Биди прв што ќе прегледа “Среќен Роденден”

Сe уште нема прегледи.