,

Математика-кутија


420.00 ден

Оваа дидактичка игра е наменета за деца од 6 и повеќе години. Целта на играта е целосно совладување на основните аритметички операции ( +, -, x, : ) со природни броеви до 12, интуитивно решавање равенки, развивање на логичкото мислење и стекнување искуство за правење стратегии.

Тежина 0500 kg

Врз основа на прегледите на 0

0.0 вкупно
0
0
0
0
0

Биди прв што ќе прегледа “Математика-кутија”

Сe уште нема прегледи.