,

Македонска илустрирана енциклопедија за деца


Оваа енциклопедија е наменета за деца над 5 годишна возраст. Во неа се обработени 39 тематски содржини. Тие даваат основни информации за татковината Република Македонија, за нејзините убавини, градови, села, планини и реки, за нејзините природни богатства, како и позначајни податоци прилагодени на возраста на децата. Оригиналните илустрации презентираат дел од содржините и се во функција на текстот. Содржините и податоците во неа, секако може да бидат корисни за секој читател.

Како прва од ваков вид, енциклопедијата е оригинално дело на тим македонски автори и има за цел да ја поттикне љубопитноста и интересот кај децата за себе и за својата татковина.

900.00 ден

Оваа енциклопедија е наменета за деца над 5 годишна возраст. Во неа се обработени 39 тематски содржини. Тие даваат основни информации за татковината Република Македонија, за нејзините убавини, градови, села, планини и реки, за нејзините природни богатства, како и позначајни податоци прилагодени на возраста на децата. Оригиналните илустрации презентираат дел од содржините и се во функција на текстот. Содржините и податоците во неа, секако може да бидат корисни за секој читател.

Како прва од ваков вид, енциклопедијата е оригинално дело на тим македонски автори и има за цел да ја поттикне љубопитноста и интересот кај децата за себе и за својата татковина.

Тежина 1 kg

Врз основа на прегледите на 0

0.0 вкупно
0
0
0
0
0

Биди прв што ќе прегледа “Македонска илустрирана енциклопедија за деца”

Сe уште нема прегледи.