,

Игра Сообраќај


420.00 ден

СООБРАЌАЈ е едукативна дидактичка игра наменета за деца на возраст од 6+ години. Играта овозможува изучување и совладување на основните сообраќајни правила.

Тежина 0500 kg

Врз основа на прегледите на 0

0.0 вкупно
0
0
0
0
0

Биди прв што ќе прегледа “Игра Сообраќај”

Сe уште нема прегледи.